Köp färg billigt på nätet - få proffsfärg hemkörd.

Lasera träpanel

vita kulörer

Fräscha till trätaket och lasera det vitt! Eller vill du kanske lasera träpanelen svart? Här kan du läsa om hur du går till väga och vilken produkt du bör använda för att slippa schellackera alla kvistar.

Det är väldigt snyggt att lasera trätak eller träpanel. Ett jobbigt problem med trätak är att kvistar blöder igenom och ger taket gula fläckar. Det man får göra för att stoppa kvistarna från att blöda igenom är att gå och "dutta" på kvistarna med en schellack. Då det kan finnas många kvistar kan detta vara väldigt jobbigt och ta lång tid.

Men nu finns en vattenbaserad trälasyr som innehåller schellack vilket gör att du slipper gå och "dutta" schellack på alla kvistar. ECO Proffs Trälasyr är dessutom med i Färgbygges Green Color.
Att lasera ditt tak med ECO Proffs Trälasyr innebär mindre arbete, ett perfekt resultat och att värna om miljön.

Så här gör du:
Se till att ytan är fri från fett och smuts. Rör sedan om ordentligt i burken. Måla lasyren med pensel eller roller, den kan även sprutas. Lägg på lasyren jämnt och lagom tjockt.
Ifall ett mer täckande resultat önskas kan man stryka lasyren en andra gång. ECO Proffs Trälasyr går även att målas över med annan färg.